A Természet és Én

“Mindenki szeret gyönyörködni a természet alkotta csodákban. Legyen az egy szál virág, egy naplemente, vagy akár egy madár. A természet senkinek sem akar megfelelni. Azt teszi, amiben a legjobb: önmagát adja. Így vagyok ezzel én is, mikor fotózok. Önmagamat adom.”

KOVÁCS SZABOLCSFÉNYKÉPÉSZ

GALÉRIA

“A természetben csak egy dolog állandó, és az a változás.
De pont ettől olyan szép.”

KOVÁCS SZABOLCS • FÉNYKÉPÉSZ

Mit csinálok…

Az emberek sokszor befásulnak, kiveszik belőlük a szenvedély. Ilyenkor a természet az egyik legjobb hely, ahonnan inspirációt meríthetünk. Egy séta a természetben, és máris sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat.

Emlékeztetem az embereket a minket körülvevő világ rendkívüliségére.

Hogyan csinálom…

A természet alkotta csodák megörökítésével ösztönzöm az embereket arra, hogy időnként térjenek vissza a természethez. Csodálják meg annak szépségét, fedezzék fel, és élvezzék az együtt töltött időt. Hiszen a Föld mindannyiunké.

Fellobbantom másokban a vágyat a természet iránt.

Miért csinálom…

Talán Téged betondzsungel vesz körbe, mégis mindannyian a természetben élünk valamilyen formában. És szeretünk is visszatérni oda. Legyen szó egy cserepes virágról, egy út mellé ültetett fáról, vagy egy csendes parkról. Az ember békére lel, ha figyel.

A célom, hogy emlékeztessem az embereket arra, amit egykor gyerekként már tudtak, de felnőttként elfelejtették: körülvesz minket a csoda.

Az embereken Innen és Túl

“Mikor épp nem embereket fotózok, szeretek kijárni a természetbe. Itt nem tudsz semmit beállítani, megbabrálni, de valljuk be nem is kell. Egyfajta türelemjáték ez, ahol az Anyatermészet diktálja a szabályokat. Rengeteg élményt kaptam már tőle, amiből most megpróbálok minél többet visszaadni Nektek!”

KOVÁCS SZABOLCSFÉNYKÉPÉSZ

FELHASZNÁLNÁM A KÉPEKET