Felejthetetlen Események

“Mindenkinek az életében vannak olyan események, amiket szeretne megörökíteni, hogy sokáig emlékezzen rá. Legyen szó szalagavatóról, bálról, kiállításról, egy profi fotóssal neked nem lesz más dolgod, mint jól érezni magad.”

KOVÁCS SZABOLCSFÉNYKÉPÉSZ

GALÉRIA

“Hogy megértsd egy gyermek lelkét, elevenítsd fel magadban,

hogy egykor te is az voltál.”

KOVÁCS SZABOLCS • FÉNYKÉPÉSZ

Mit csinálok…

Az emberek sokszor befásulnak, kiveszik belőlük a szenvedély. Ilyenkor a természet az egyik legjobb hely, ahonnan inspirációt meríthetünk. Egy séta a természetben, és máris sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat.

Emlékeztetem az embereket a minket körülvevő világ rendkívüliségére.

Hogyan csinálom…

A természet alkotta csodák megörökítésével ösztönzöm az embereket arra, hogy időnként térjenek vissza a természethez. Csodálják meg annak szépségét, fedezzék fel, és élvezzék az együtt töltött időt. Hiszen a Föld mindannyiunké.

Fellobbantom másokban a vágyat a természet iránt.

Miért csinálom…

Talán Téged betondzsungel vesz körbe, mégis mindannyian a természetben élünk valamilyen formában. És szeretünk is visszatérni oda. Legyen szó egy cserepes virágról, egy út mellé ültetett fáról, vagy egy csendes parkról. Az ember békére lel, ha figyel.

A célom, hogy emlékeztessem az embereket arra, amit egykor gyerekként már tudtak, de felnőttként elfelejtették: körülvesz minket a csoda.

Az embereken Innen és Túl

“Mikor épp nem embereket fotózok, szeretek kijárni a természetbe. Itt nem tudsz semmit beállítani, megbabrálni, de valljuk be nem is kell. Egyfajta türelemjáték ez, ahol az Anyatermészet diktálja a szabályokat. Rengeteg élményt kaptam már tőle, amiből most megpróbálok minél többet visszaadni Nektek!”

KOVÁCS SZABOLCSFÉNYKÉPÉSZ

FELHASZNÁLNÁM A KÉPEKET